top of page

Ervaringen van klanten

 

Bij een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek 2021 heeft Optica gemiddeld een 9,3 gescoord.

Het was een hele fijne begeleiding. Niks anders dan een dikke pluim; Een deskundige coach die inspeelt op de persoonlijke aandachtspunten. Diepgang in de gesprekken en er is een duidelijk uitgestippelde route om van A naar B te gaan.

 

Ik ben zeer tevreden over het traject.

Rommy speelde in op dat wat er op dat moment nodig was, maar hield tegelijk een rode draad aan: een boekje met een stappenplan.

Ik had niet verwacht dat het zo goed zou helpen.

Rommy heeft mij echt nieuwe handgrepen meegegeven en mijn valkuilen duidelijk weten te verbeteren. Er heerst weer rust en stabiliteit in mij.

Bij een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek 2018-2020 heeft Optica gemiddeld een 8,8 gescoord. Uitspraken uit dit onderzoek zijn onder andere:

Fijne begeleiding en duidelijke opdrachten.
 Voelde me echt gehoord en geholpen
.

 

Begrip, ervaring, rust, ondersteuning, inzicht, vriendelijk, vertrouwen, spiegelend, confronterend, stipt, op mijn gemak.

 

Omdat ik erg goed begeleid ben en ik daardoor een krachtiger vrouw ben geworden die weet wat ze wil en aankan! Ik zou het aanbevelen aan iedereen!


 

Goed was de "challenge" die ik kreeg voor het opzetten van mijn eigen bedrijf. De coaching sessies waren effectief. Zelf heb ik eruit gepikt wat ik nuttig vond en ben daarmee aan de slag gegaan.

 

De begeleiding was goed, op mijn tempo afgestemd en het heeft mij geholpen om weer te kunnen werken.

 

Ik meer van mezelf tegen ben gekomen waar ik geen oog voor had. Dat werkt heel fijn.

 

Ik niet had verwacht dat het zo goed zou gaan.

 

Ik ben Optica heel dankbaar en in het bijzonder Rommy, fijne en oprechte begeleiding.


 

Ik ben hun heel erg dankbaar. Het heeft mij in positieve zin geprikkeld en als persoon verandert.
Thanks.


 

Ik heb de samenwerking en ondersteuning als zeer prettig ervaren. Gedurende het traject kreeg ik steeds meer een beeld van welke kant ik op wou gaan en heb ik nog meer inzicht gekregen in mijn sterktes, zwaktes, valkuilen en oude gedachten patronen. Was ik eerst een stuurloos schip, gaandeweg kreeg ik steeds meer zicht op waar ik nou toe wil, kreeg ik meer energie, vertrouwen en focus waardoor ik de regie weer in eigen hand ging nemen. Een bijzonder en confronterend traject dat me veel opgeleverd heeft.


Rommy is een heel mooi en fijn mens in mee te werken. Ze is betrouwbaar en doortastend. Ik vertrouw mensen niet zo snel, maar bij haar voelde het vanaf het eerste moment goed, waardoor ik mij open kon stellen en we aan het plan konden werken.

 


Alle lof voor de authenticiteit waarmee Garbrand de coaching gaf. Ik zou anderen in een vergelijkbare situatie als die van mij Optica van harte aanbevelen.


 

Ontzettend prettig bedrijf die ik aanraad.
 

In april 2018 heeft een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek plaats gevonden. Optica heeft hierbij gemiddeld een 9 gescoord. Hieronder volgen enkele uitspraken uit het onderzoek:

Ik zou iedereen die "vastloopt" dit traject aanraden. Tot op de dag van vandaag heb ik profijt van de tips en gebruik ze nog geregeld als het even moeilijker gaat.

Heel goed en professioneel geholpen door deze coach. Was erg betrokken bij mijn persoonlijke problemen.

Zeer waardevol geweest voor mijzelf. Prettige samenwerking en zou dit bij anderen aanraden.

Alle lof voor dit re-integratiebedrijf! Een aanrader voor anderen!!!

Ik had veel meer een zakelijke begeleiding verwacht. Maar in tegenstelling daarvan was het veel persoonlijker wat voor mij erg aanmoedigend was. Juist de gelijkwaardige manier (met respect) waarop ik ben begeleid, zorgde ervoor dat ik mezelf kon zijn en daardoor ook veel beter inzicht kreeg in mijn (en andermans) denken en doen in situaties

Dat ze mij eerst heeft geholpen met het opheffen van mijn persoonlijke belemmeringen de rest ging daarna "vanzelf" 

Ik was helemaal vastgelopen en zij heeft mij op een rustige manier geholpen om mijn krachten weer terug te vinden. Bij de start was ik emotioneel, wist niet meer wat ik kon en het lukte mij niet meer om keuzes te maken zowel privé als op de werkvloer. Na 3 maanden wist ik weer waar ik goed in was en welke kant ik op wilde.

Afspraken werden goed nagekomen van beide kanten, goede klik met coach en afspraken waren interessant en nuttig

Ik was uiterst tevreden over mijn coach. Het klikte goed en zij begreep mijn problemen heel goed. Zij speelde daar heel goed op in met prettige en verhelderende oefeningen en gesprekken. Daardoor heb ik beter inzicht gekregen over mijn denken en handelen. Ik vond de sfeer die zij schepte tijdens de sessies ook heel prettig en heel goed bij mij passend. Ik kon daardoor mezelf zijn en makkelijk vrijuit praten. Ook wanneer door omstandigheden ik extra stressvol was en last van nog meer spanningen had, kon mijn coach me daar heel goed bij helpen en me ook geruststellen. Heb heb echt alle lof voor mijn coach.

bottom of page