Rommy van Lune

Sinds 2008 begeleid ik mensen op weg naar een volgende stap richting werk en persoonlijke groei. Ik ben geïnteresseerd en gefascineerd in wat mensen beweegt. Wat mensen in mij waarderen is oprechte interesse, gelijkwaardigheid en de rust die ik uitstraal. Verder ben ik praktisch ingesteld, creatief, ik heb een losse stijl waar ruimte is voor humor en emoties.

Kernwoorden: sensitief, intuïtie, burn-out, startende ondernemers, vergroten zichtbaarheid, assertiviteit, loslaten, grenzen stellen, voor jezelf opkomen, balans

Rommy van Lune.jpg
  • LinkedIn

Garbrand van den Berg

In de afgelopen 18 jaar heb ik als trainer en coach met mensen uit allerlei bedrijven en in verschillende levenssituaties mogen werken. De centrale vraag in mijn werk is hoe jij jezelf kunt verbeteren door te leren over jezelf. Daarna volgt hoe je met deze nieuwe inzichten een substantiële stap kunt maken in je leven en/of werk. Je gaat je blik op de wereld veranderen en met deze veranderde kijk op de zaak ontstaan nieuwe en onverwachte mogelijkheden.

Kernwoorden:  Vaardigheden op het gebied van communicatie, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, beïnvloeding, leiderschap en management. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door humor, relativering, scherpzinnigheid en diepgang.

GarbrandvandenBerg.jpg
  • LinkedIn